Wij zouden niet zonder onze partners willen!

Dankzij onze Partners organiseert Source Eindhoven. Wij bieden elkaar de extra handvatten waardoor wij nog meer groeien en bloeien. Wanneer de handen in elkaar worden geslagen, bereikt men veel meer. Samen komen we verder!

Jumbo Geldropseweg

Jumbo Geldropseweg Eindhoven in een supermarkt gelegen in het centrum. Door middel van deze samenwerking zullen leden voorzien zijn van lekker eten en drinken bij aankomende evenementen

Fontys Hogeschool HRM en P

De plek waar al onze studenten studeren maar ook waar wij gevestigd zijn. Het docententeam, praktijkbureau en de medewerkers van Fontys werken met ons aan de toekomst. Wij zijn trots Fontys Hogeschool HRM en P ons nog elke dag de kans geeft mee te groeien, ontwikkelen en ontplooien.

Villa Fiesta

Sinds augustus 2018 is Villa Fiesta de stamkroeg van Studievereniging Source Eindhoven. Villa fiesta ook wel Villa genoemd, ligt gevestigd op Stratumseind 16. Met momenteel twee panden is er altijd wel een plekje waar wij mogen feesten en dansen.

ForAmbition

ForAmbition is de adviseur op het gebied van vacatures in en professionals voor de recruitmentbranche (werving- en selectiebranche). Aangezien Forambition gevestigd zit in de Lichtstraat is het een samenwerking die op steenworp afstand zit.

NVP Noord-Brabant

NVP wil als onafhankelijke HR-autoriteit het vakinhoudelijke debat voeden en voeren met nieuwe inzichten en haar leden verrassen met kennis en inspiratie. Dat doen ze door de spil van het netwerk voor HR-professionals te zijn. Een netwerk dat staat voor hoge kwaliteit, voor innovatie en uitdaging..

FPS Productions

FPS productions is de creative fotograaf achter de gala en ledenweekend foto's van Studievereniging Source Eindhoven. Het resultaat mag er wezen! Een reeks prachtige foto's waarbij we hebben genoten van de zonsondergang.

Begint een samenwerking bij u ook te kriebelen?

Wij van Studievereniging Source Eindhoven zijn dol op nieuwe indrukken, uitdagingen en activiteiten. Wij geloven dat wanneer je samenwerkt, je meer kunt bereiken. Daarom staat onze deur open voor iedere persoon, bedrijf of organisatie die een leuk plan heeft! 

Interesse om uw krachten te bundelen of wilt u graag een keer met ons in gesprek? Aarzel niet en neem contact via een van de onderstaande button.

 

Source, samen komen we verder!