Wij zijn Source Eindhoven

De studievereniging vóór en dóór HRM- studenten van de Fontys Hogeschool te Eindhoven. Wij stimuleren studenten om het maximale uit hun studententijd te halen en worden gezien als een belangrijke schakel tussen de Hogeschool en het werkveld.

Laat Source je meenemen op een van de vele avonturen!

Persoonlijke ontwikkeling

Hetgeen wat ons onderscheid op de arbeidsmarkt, is het geen wat ons kenmerkt als persoon. Wij bieden onze leden de mogelijkheid om zich persoonlijk te ontwikkelen door lid te zijn van een commissie of een bestuursjaar te doen. Daarnaast delen wij vacatures en bemiddelen wij tussen de student en de arbeidsmarkt.

Educatief

Wij moedigen studenten aan zich te ontwikkelen tot HR- professional. Tijdens onze studiegerelateerde activiteiten, zoals bedrijfsbezoeken en workshops, houden wij niet alleen rekening met alle ontwikkelingen in het werkveld, maar organiseren wij ook alle studie gerelateerde activiteiten die een aanvulling zijn op het curriculum van de opleiding.

Sociaal

Wij stimuleren onze leden het contact op te zoeken met elkaar, het werkveld en Fontys Hogeschool. Zo organiseren wij (netwerk)borrels en pubquizen en verwelkomen wij nieuwe studenten tijdens de introductieweek zodat zij elkaar én de stad beter leren kennen.

Source, samen komen we verder!

Binnen Studievereniging Source streven wij naar een open, democratische en vredelievende sfeer. Onze deur staat open voor iedere student van Human Resource Management (voormalig)studerend aan Fontys Hogeschool Eindhoven. 

Iedere student is uniek met zijn eigen vaardigheden en talenten. Wij geloven dat er voor iedere student met zijn eigen kwaliteiten, een plek binnen onze vereniging is.

Wanneer wij onze krachten bundelen kunnen we veel verder komen!