Je studie met een knaller beginnen!

Onze introductieweek wordt mede mogelijk gemaakt door:

De introductieweek is dé tijd waarin je nieuwe mensen leert kennen. Je maakt kennis met de stad Eindhoven. De biercantus vond ik de leukste avond van de week want daar leer je iedereen echt kennen!
Max Overwater
Kiddo bij Introductieweek 2019

Beleef de introductieweek!

Elk jaar organiseert Studievereniging Source Eindhoven de introductieweek voor alle eerstejaars HRM-studenten in Eindhoven. Een week waarin wij geheel in thema zorgen dat je naast de studie HRM, je studiegenoten ook Eindhoven op z’n best leert kennen, zodat je op je eerste schooldag precies weet waar je heen moet. 

Source op de boerderie!

Iedere jaar verzint de introductiecommissie een spannend thema waarop de gehele week wordt georganiseerd. Tijdens onze jaarlijkse babyborrel wordt het thema samen met de Papa-Mama indeling bekend gemaakt. Iedere groep is namelijk voorzien van twee HRM-studenten die je de gehele week meenemen naar tofste activiteiten of plekjes in Eindhoven. Deze twee begeleiders worden tijdens de Introductieweek Papa en/of Mama genoemd. 

Wat kun je verwachten?

Ieder jaar houden we ons programma strikt geheim om het spannend te houden tot op de laatste minuut. Er zijn altijd een aantal terugkerende activiteiten die zo goed als traditie worden gezien. Onze introductieweek bestaat uit een leuke mix van kennismakingsspelen, muziek, actieve- en denkspellen en natuurlijk een goed feestje. JA! Ook zonder alcohol is onze introductieweek een knallende start van je studie HRM.

Heb je nog meer vragen? Check dan eerst onze FAQ, klik hier!

Introductieweek tijdens corona

Helaas begin jij met studeren midden in de corona pandemie. Dit is natuurlijk niet leuk en zorgt ervoor dat jij je studie net iets anders kan starten dan de studenten in de voorgaande jaren. Maar ook voor jou willen we graag een leuke introductieweek organiseren, dat betekent dat het niet alle dagen fysiek is…

Onze introductieweek is maandag tot en met donderdag: 2 dagen fysiek (ma, di) en 2 dagen online (wo,do). De vrijdag krijg je van ons cadeau. Als jij je inschrijft verwachten we dat je ook alle dagen met ons mee doet. Het programma maken we z.s.m. verder bekend!

Ben je al overtuigd?

Meld je op tijd aan!

Wees er snel bij want vorig jaar zat de introductieweek vol! Het zou enorm jammer zijn als je deze week moet missen. De aanmeldingen zijn momenteel nog niet geopend!

Hou je mail in de gaten

Je hebt jezelf aangemeld en nu? Wij zullen je per e-mail informeren van alle inhoudelijke informatie. Denk aan: bevestiging, huishoudelijk reglement, verzamelplek, programma of spullen die je moet meenemen. Heb je vragen of iets niet ontvangen?
Mail naar: introductieweekhrm@svsource-eindhoven.nl

Moet ik echt blijven slapen?
N.V.T. door corona-maatregelen

Ja, ook jij moet blijven slapen op locatie. We begrijpen dat dit niet altijd fijn is maar het hoort toch echt bij de introductieweek. Tevens staat dit ook vermeld in onze algemene voorwaarden (waarmee je akkoord moet gaan). Heb jij een bijzondere of medische redenen waarom jij toch thuis wilt slapen? Neem dan contact op met: introductieweekhrm@svsource-eindhoven.nl
Maar beslis dit dus niet zelf!

Moeten wie iets over je weten?

Drink je niet, ben je mindervalide, dieetwensen, allergenen of ziektes? Geef dit aan zodat wij rekening met jou kunnen houden, en ook jij je studie met een knaller kan beginnen!

Geen 18? Wel introductieweek!

Je mag ook mee op introductieweek als je geen 18 bent! Wij zullen aangezien je leeftijd wel iets beter op je letten. Alcohol wordt niet toegestaan onder de 18. (Soft)Drugs zijn niet toegestaan! Meer over het alcohol- en drugsbeleid is te vinden in ons huishoudelijke reglement wat ook tijdens de introductieweek van kracht is.

Kan ik ook zonder fiets komen?
N.V.T. door corona-maatregelen

De afstanden tussen de herberg en de activiteiten zijn te groot om continue te lopen. De fiets is een gemakkelijke oplossing om dit te overbruggen. Fietsen kunnen buiten de spits mee in de trein maar mag dit niet voor je werken kun je ook een swapfiets of OV-fiets huren. Wees niet het vervelende persoon dat elke keer een plekje bij iemand anders op de fiets moet regelen.

De algemene voorwaarden van de introductieweek vind je hier!

Ben jij bij de introductieweek 2o20?

Zorg ervoor dat je deze week niet mist!
Geef jezelf nu op.

Benieuwd hoe het de voorgaande jaren was?