Ik word lid!

Schrijf je nu in...

Haal alles uit je studententijd!

Ontwikkel jezelf!

Word actief lid! Vergroot je kennis, ontwikkel je vaardigheden en ontplooi je talenten door je aan te sluiten bij een commissie of ga de uitdaging aan om in het bestuur te gaan.

Vergroot je netwerk!

Ontmoet tijdens de activiteiten je medestudenten, docenten, professionals maar ook studenten van andere opleidingen. Maak gebruik van ons verenigingshok op 2.61 waar je kunt chillen op de bank maar ook gebruik kan maken van de koelkast, magnetron en tosti ijzer.

Krijg korting

Onze stamkroeg Villa Fiesta heeft fantastische aanbiedingen speciaal voor onze leden! Bij je lidmaatschap ontvang je een sleutelhanger waarmee je op elk moment je korting kan verzilveren.

Ledenweekend

Als lid van Studievereniging Source Eindhoven verkrijg je het privilege om een weekend weg te gaan met de hele vereniging. Een weekend vol met leuke uitjes en activiteiten.

Studiehulp

De vakinhoudelijke commissie verzorgt speciaal voor onze leden: Studiehulp. Vind je een vak lastig of weet je niet hoe je de integrale opdracht aanpakt? Als lid van Source hoef je daar niet druk om te maken want de VC helpt je er wel mee!

Voorrang

Actieve leden krijgen voorrang op andere leden of studenten HRM bij evenementen waar een inschrijving voor geldt! Dit is een teken van dankbaarheid vanuit ons, tegenover jullie verdiensten.

Ik word lid!

Word nu lid en klik op de onderstaande button

Laat Source in je hart! Honderden anderen gingen je voor: