Activiteiten

Beter mis je niets!

Wanneer zien we je weer?

Binnen Source maken we onderscheid tussen vakinhoudelijke en feestelijke activiteiten. Vakinhoudelijke activiteiten hebben betrekking tot het werkveld, en bieden diepgang en verbreding binnen het HR-vak. Feestelijke activiteiten zorgen voor ontspanning in het dynamische studentenleven, maar biedt ook de kans om je mede-studenten beter te leren kennen. 

Vakinhoudelijke activiteiten

Onze vakinhoudelijke activiteiten worden vaak gegeven samen met organisaties of personen uit het HR-werkveld. Via deze manier proberen wij onze studenten voor te bereiden als HR-professional op de arbeidsmarkt. De activiteiten zijn toegespitst op het aanleren en verbeteren van vaardigheden of het bieden van verdieping en verbreding op theoretisch vlak. Onze onderwerpen sluiten aan op het curriculum van Fontys. Hierdoor zijn onze activiteiten een aanvulling en toegevoegde waarde voor de studenten. 

Ook nu – tijdens de corona-situatie- organiseren wij door! Dankzij de technologische ontwikkelingen, worden onze activiteiten gegeven via MsTeams. 

Voor onze leden zijn alle activiteiten gratis. Voor niet-leden wordt een kleine bijdrage gevraagd om deel te nemen aan activiteiten. 

Feestelijke activiteiten

Het studentenleven zou niet compleet zijn zonder enige feestelijke activiteit. Het is een stukje ontlading na het harde studeren en biedt kansen om je mede-studenten beter te leren kennen. Afhankelijk van de behoeftes van onze studenten worden activiteiten georganiseerd. Deze ene keer is dat een (thema-)feestje in onze stamkroeg Villa Fiesta, de andere keer is dat in Bingo. Wat voorop staat is lol en plezier, en dat is tot nu toe nog elke keer raak geweet. 

Veelal zijn onze feestelijke activiteiten gratis voor iedereen, tenzij anders staat aangegeven

Wanneer is de volgende?

Kom de sfeer ervaren op de volgende activiteit! Onze volledige agenda is te vinden op Facebook. We posten ook regelmatig updates op LinkedIn en Instagram

Volg onze profielen op de bovenstaande social media, en wees ten alle tijden op de hoogte van alle nieuwtjes! 

See you soon!

Bij zijn is meemaken!

Momenten herbeleven? Check dan de foto’s!